وی افزود: واقعا به سختی می توان ده عنوان کتاب را نام برد که در راستای ترویج ارزش عفاف و حجاب، واجد شرایط جذابیت و گیرایی برای کودکان و نوجوانان و جوانان باشد.
معاون فرهنگی- تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی با تاکید بر این که باید در این راستا، کمبودها را مرتفع سازیم، خاطرنشان کرد: به نظر می رسد که بسیاری از نهادهای فرهنگی وتبلیغی همچون صدا و سیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ... گرچه دغدغه کار در عرصه ها عفاف و حجاب را داشته، اما تولیدات جذاب و موثر چندانی را در این عرصه نداشته اند.
حجت الاسلام و المسلمین زادهوش در ادامه با انتقاد از برخی تضادها در تعریف حجاب و پوشش اسلامی در جامعه، اظهار داشت: حجابی که در صدا وسیما تعریف می شود با حجابی که در آموزش و پرورش بیان می شود و یا نیروی انتظامی به دنبال آن است، یکسان نیست و طبعا با ایجاد تناقض، مخاطبان را سردرگم کرده ایم.
وی ادامه داد: آنچه مهم است این که باید در این باره تولیدات منطقی، پرمحتوا و جذابی روانه بازار کنیم و بدانیم که به تعبیر رسای مقام معظم رهبری "هیچ کار فرهنگی در کشور بدون تاثیر نیست".
معاون فرهنگی – تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی در خاتمه بیان داشت: اگر بتوانیم در عرصه عفاف و حجاب محصولات فرهنگی با محتوا و جذابی را تولید و عرضه کنیم، می توان انتظار داشت که برخورد نیروی انتظامی با مظاهر بدحجابی اثرگذار باشد.